Rødbedebøffer
Har du lyst til at spise vegetarisk er disse rødbedebøffer rigtig lækre sammen med en eller 2 salater.De kan også være et dejligt input som tilbehør til kød og grøntsager. De smager fantastiske kolde dagen efter i madpakken.
6 – 8 pers.
350 g rødbeder
2 rødløg
2 dl havregryn
2 æg
2 tsk. havsalt
Lidt peber
2 fed hvidløg
En god håndfuld persille. Eller anden krydderurt.
Tilberedning
Rødbederne rives fint
Rødløgene hakkes fint.
Rødbeder, løg, havregryn, æg, salt og peber røres sammen.
Stilles i køleskab 1/2 time. Imens laves dressingen og de bløde løg.
Rødbedefarsen formes til bøffer, og steges ved svag varme 8 – 10 min. på hver side.
Pynt:
2 – 3 rødløg, skåret i tynde skiver og stegt bløde i kokosolie ved svag varme.
Dressing:
200 g Soya yoghurt.
3 – 5 spsk. frisk fint reven peberrod
1 tsk. agavesirup
1 tsk. hvid balsamico – eller hvidvinseddike.
Salt og peber
Rør dressingen sammen og lad trække på køl i ½ time.