Sund livsstil til medarbejdere

Hold blodsukkeret stabilt på den sunde måde

Har du og dine kollegaer lyst til at få kigget på hvordan i på en sund måde holder blodsukkeret stabilt, så i ikke går sukkerkolde midt på dagen, så i ryger i slikskuffen eller smutter en tur til bageren.
Og mon ikke, i også har lyst til at kigge på, hvordan i kan optimere kroppen bedst muligt, til bedre at klare en stresset hverdag, så i ikke bukker under for en forkølelse eller flere.

Det kan være en enkelt dag, en aften, eller vi kan lave det som en workshop, hvor jeg kommer med en sund snack til fyraften, hvor jeg derefter deler ud af den teoretiske viden omkring sund mad. Derefter kan vi lave sunde retter i køkkenet, hvor jeg kommer med opskrifterne og råvarerne.
Hvis ikke der er køkken til rådighed på jeres arbejdsplads, finder jeg et egnet sted i nærheden.

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig og gerne vil vide mere, så ring til mig på tlf. 2361 1034 🙂

    Kontakt mig vedr. sund livsstil til medarbejdere

    FØLG MED PÅ MIN BLOG

    Med sundhedstip, madplaner og opskrifter