Samtale

Sammen finder vi din vej

Forud for en behandling er det vigtigt, at jeg danner mig et så godt billede af dig som muligt. Så derfor starter jeg altid med en uddybende samtale hvor du fortæller mig om din problemstilling. Dette og min erfaring, som behandler igennem mange år gør, at vi sammen finder frem til den behandling, som vil være optimal for dig.
Selv små ”ubetydelige” symptomer, som du har vænnet dig til igennem længere tid, er vigtige at beskrive, da de kan betyde noget for det samlede behandlingsbillede.

Nogle klienter kommer til behandling for kun at få ”fixet” en pludselig opstået smerte, i f.eks. skuldre eller knæ, så de kan komme videre. Mens andre kommer med et tilbagevendende problem, og derfor gerne vil forebygge, og foretrækker vedligeholdende behandlinger, med jævne mellemrum.

Den coachende samtale

Har du brug for at komme et ”spadestik” dybere, både psykisk og fysisk. Kigge på en mulig årsag til hvorfor smerterne eller din stress er vedvarende, eller bliver ved at dukke op, igen og igen. Er det mere end blot dit arbejde, eller skyldes det evt. en dybereliggende psykisk årsag, som måske også hindrer dig i at være helt glad.

Har du lysten og modet til at kigge nærmere på dig selv, hvorfor du er her lige nu, og hvad der har bragt der hertil. Jeg vil støtte dig i at få afdækket nogle gamle mønstre, som du har været nødt til at tillægge dig, for at ”overleve” i dit liv.

Coaching er en samtaleform, hvor udgangspunktet er, at du selv har svarene, og at jeg, ved at stille de rette spørgsmål, hjælper dig med at skabe klarhed og forandring.

Har du brug for en samtale?

Ring gerne til mig, for en uforpligtende samtale på tlf. 2361 1034
Får du fat i min telefonsvarer, så læg en besked, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt 🙂

    Kontakt mig vedr. en samtale

    FØLG MED PÅ MIN BLOG

    Med sundhedstip, madplaner og opskrifter