Zoneterapi

Hele vores krop afspejles under og på vores fødder

Vi mennesker har fra naturens side en helt igennem fantastisk krop og en kompleks sammensat organisme. Den sunde krop vil altid prøve at skabe en balance, men hvis noget ikke fungerer som det skal, kan det give symptomer som smerter, træthed eller generel utilpashed.

Hvad gør zoneterapien

Hele vores krop afspejles under og på vores fødder, og alle organer, led og muskler har hver deres zoner. Disse kaldes reflekszoner. Hvis der ved tryk på disse zoner fremkaldes en ømhed eller smerte, vil det ofte hænge sammen med at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.

Foden viser både den fysiske og psykiske krops tilstand, i form af ligtorne, hård hud, neglesvamp, hudens fugtighed og spændinger. Jeg ”læser” fødderne og sammensætter en behandling ud fra dette og en forudgående samtale.
Hvis tilstanden er akut forsvinder symptomerne ofte efter første behandling, men har der været symptomer over længere tid, skal der flere behandlinger til.

Zoneterapi er den mest udbredte alternative behandlingsform i Danmark og hver 5. dansker har prøvet denne fantastiske behandlingsform.
Zoneterapien bliver ofte også brugt forebyggende, for at komme evt. skavanker i forkøbet…og fordi det er dejligt 🙂

Reaktioner

Zoneterapi øger blodgennemstrømningen i kroppen og afhjælper en afgiftning af organer og væv og derfor vil der under og efter behandlingen komme reaktioner.
Under behandlingen vil du være øm på de belastede zoner som repræsentere det organ eller sted du har ondt, og du mærker musklerne afspændes og du føler dig dejlig afslappet og træt.

Efter behandlingen vil der vise sig forskellige reaktioner. Det kan være træthed, lettere hovedpine, øget udskillelse af sved, urin og afføring m.m. Disse symptomer er positive, da kroppen har ”fået et spark” og derved arbejder med at genoprette balancen. Efter nogle behandlinger vil disse symptomer ophøre.

Zoneterapi til børn

Zoneterapi er fantastisk til børn i alle aldre, også til nyfødte. Der er ingen fødder, der er for små til at modtage behandling.
Behandlingen er meget blid og børnene mærker hurtigt en effekt, og bliver efter behandlingen dejligt afslappede.
Det er vigtigt for mig, at barnet føler sig tryg i forbindelse med behandlingen, og derfor bruger jeg i starten den tid der skal til, for at få skabt en god tillid og derved opnår vi en optimal effekt.

Tilskud fra Danmark

Der gives tilskud til zoneterapi og akupunktur fra sygeforsikringen danmark.
Har du en sundhedsforsikring kan du helt eller delvis få dækket flere behandlinger om året.logo[1]

Se alle tilskud fra Danmark

Zoneterapi

    Kontakt mig vedr. zoneterapi

    FØLG MED PÅ MIN BLOG

    Med sundhedstip, madplaner og opskrifter