Akupunktur

Frigiver energier, så kroppen bliver i stand til at heale sig selv

Vi har en helt fantastisk krop med en unik evne til at helbrede sig selv. F.eks. en influenza eller hvis vi har fået et sår. Men nogle gange skal den ha et ”lille skub” med f.eks. akupunktur eller zoneterapi.

Vi har på kroppen nogle baner, kaldet meridianer og langs disse findes akupunkturpunkterne.
En akupunkturbehandling foregår ved, at sterile engangsnåle bliver isat nogle af disse punkter. Herved frigives der en energi, så kroppen bliver i stand til at heale sig selv.

Reaktioner

Under og efter en akupunkturbehandling vil du opleve en dejlig afslapning, god energi og ikke mindst, at dine symptomer mindskes eller helt forsvinder. Hvor mange behandlinger der skal til, afhænger selvfølgelig af, hvor længe du har haft dine symptomer og hvor slemt det er.
”Gamle” smerter kan dukke op, men ikke i samme grad som tidligere, og de forsvinder hurtigt igen.  Som ved zoneterapien kan der komme øget udskillelse af sved, urin og afføring de første dage efter behandlingen.

Når jeg sætter nåle i, bruger jeg en speciel teknik, så det er næsten eller helt smertefrit. Men hvis du er bange for nåle, respekterer jeg selvfølgelig dette.

Akupressur

I stedet for nåle kan jeg anvende akupressur. Det er masserende eller faste tryk med fingrene eller håndfladen. F.eks. hvis du har spændinger i nakke, skuldre eller har hovedpine.

Øreakupunktur

I øret findes en masse akupunkturpunkter, og disse afspejler, som ved fødderne, også hele kroppen. For at opnå størst mulig effekt, bruger jeg ofte øreakupunktur som supplement til både zoneterapi og kropsakupunktur, især ved smerter i bevægeapparatet. Jeg anvender her både små tynde engangsnåle og permanåle, som også hjælper dig, når du har forladt klinikken.

Øreakupunktur er også utrolig effektivt ved psykiske ubalancer, som f.eks. stress og til afhængighed. Ved udtrapning af medicin, alkohol og rygning mindskes abstinenserne, og behandlingen har en afstressende og antidepressiv virkning. Her bruger jeg en kombination af 5 pkt. i begge ører, som samlet giver en positiv effekt.

Det kan ske, at jeg skønner, at der er brug for flere af mine behandlingsmetoder i samme behandling.

Tilskud fra Danmark

Der gives tilskud til zoneterapi og akupunktur fra sygeforsikringen danmark.
Har du en sundhedsforsikring kan du helt eller delvis få dækket flere behandlinger om året.logo[1]

Se alle tilskud fra Danmark

Akupunktur fyn

    Kontakt mig vedr. akupunktur

    FØLG MED PÅ MIN BLOG

    Med sundhedstip, madplaner og opskrifter