Kursus, peptalk og workshop

Hvornår var sidste gang, du gjorde noget for første gang?

Har du lyst til at få en vitaminindsprøjtning og er du nysgerrig efter at vide hvad sund mad gør ved din krop og hvor stor en påvirkning kosten også har på psyken, så vil et kursus måske være noget for dig.

Jeg kan tilbyde undervisning i forløb, det vil sige, at du får undervisning en gang om ugen, i kortere eller længere perioder, alt efter dit behov og hvad vi aftaler. Men det kan også arrangeres som en workshop, en hel dag, en weekend, eller et fyraftensmøde til dig og dine kollegaer, hvor jeg leverer peptalk om de sunde vaner.

Jeg har erfaring i undervisning af mennesker med specielle behov, unge mennesker med misbrug, stress, angst, depression og hjerneskadede

Lyst til at høre mere?

Har du lyst til at høre mere om mine kurser, og har du evt. et ønske om et specifikt emne, som du godt kan tænke dig at vide mere om, så ring gerne til mig, tlf. 2361 1034

FØLG MED PÅ MIN BLOG

Med sundhedstip, madplaner og opskrifter