Den bedste pizza
Den så absolut bedste pizza, og helt uden mel.
En lækker og nem pizza, som lige passer ind på en fredag, hvor der er dømt hygge.
Bunden bliver sprød når den bliver foragt i ovnen først, selv den er lavet på grønt.
Og nej, den smager ikk´af kål, selv børnene er vilde med den… 🙂
300 g. blomkål
150 gr. kål, – grøn-, spis- eller sommerkål. Evt. broccoli
3 æg
2 spsk. Po-fiber eller 1 spsk. HUSK (den gule bage HUSK)
100 g. manchego ost
1 tsk. oregano eller basillikum
Det hele blendes i foodprocessor. Smøres ud på en bageplade med bagepapir.
Forbages i 5-7 min ved 200*
Put fyld på ”as you like”; altid en lækker tomatsovs, sammen med grøntsager, en rest kødsovs eller skinke. Og gerne tomater i skiver ovenpå.
Smuldr feta, eller riv manchego eller en god cheddarost ovenpå.
Bages til den er gylden og sprød, ca 13-15 min. Alt efter fyldets tykkelse.
Rigtig go´ fredag til jer 🙂