Undervisning børn og unge

Fokus på mad og sundhed

Der har igennem de sidste mange år været fokus på mad og sundhed, specielt problemer omkring børn og unge med overvægt og fedme, som betyder, at de har større risiko for at udvikle livsstilssygdomme, bl.a. sukkersyge.
Mange unge har i dag også koncentrationsbesvær og indlæringsproblemer, hvor en stor del af dette kan være kostrelateret.

Jeg kan tilbyde teoretisk undervisning i kost i den enkelte klasse, eller hvor det praktiske i køkkenet går op i en højere enhed med det teoretiske. Her kan vi bl.a. lære at lave sund og lækker fastfood, hurtig og nem mad, både til morgenmad og mellemmåltider, som er så vigtigt, da vi undgår at gå sukkerkolde midt på dagen.
Undervisningen kan f.eks. også være kontinuerlig undervisning igennem et skoleår, eller i forbindelse med f.eks. kreativ emneuge.

Er du interesseret?

Synes i, at dette kunne være et sundt indspark til undervisningen, så ring gerne til mig, og vi aftaler en dag, hvor jeg kommer på besøg på jeres skole, for yderligere information om min undervisning. Tlf. 2361 1034

Kursus på fyn

    Kontakt mig vedr. undervisning børn og unge

    FØLG MED PÅ MIN BLOG

    Med sundhedstip, madplaner og opskrifter