Cashew nøddekonfekt
Lav dem for dælen, de smager fantastisk!
Det kan godt være at du ikke kan lide dadler, men sammen med alt det andet, giver de bare lige den sødme som der skal til.
300 g dadler
2½ dl cashewnødder
2½ dl kokosmel
2 spsk. kokosolie
Saft og skal af 1 øko-appelsin
2-3 spsk. kakaopulver
1 tsk vaniljepulver (ikke sukker)
1 knivspids cayenne (kan undværes)
Evt. et skvæt agavesirup
Kokosmel til at trille kuglerne i
Tilberedning
Kom nødderne i foodprocessoren til de er så finthakkede som muligt.
Tilsæt derefter dadlerne og giv dem en go omgang.
Derefter de øvrige ingredienser og kør indtil konsistensen er fast og begynder at danne en klump.
Hvis den er for tør kan der tilsættes lidt mere appelsinsaft.
Tril massen til kugler og vend dem i kokosmel.
Kom kuglerne i et patentglas eller i en anden tætsluttende beholder og stil dem på køl.
Kan holde sig i mange dage (Men det kommer nok ikke til at ske 🙂 )
Du kan også fryse dem ned.